BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Wednesday, November 16, 2011

Entry tanpa title

Bila mata ta mengantok, bile line tenet da laju, bile dah tatau nak uat pe.terdetik lak nak update blog. hmm. Bnyak sgt bnda yg da berlaku. Kita hanya mampu merancang, tapi Allah yang tentu kan segalanya. Kan ?

Orang yg melihat mungkin ade banyak meneka ape yg dah jadi. Tapi tak semua yang faham. Saya tak pakse sume org utk fham. Saya cuba cari kbahagiaan dlm idup sy, maybe cara sy ni salah. sy dah cuba tuk tak luka kan hati sape2. but, sometimes, kita kna fikirkan prasaan kta sndiri. sy dah cuba bnyak kali before ni. sgt cuba. sy abaikan prasaan sy, sy cuba fikir kan ttg kbhagiaan org len. tp bila skarang sy da ada plihan yg betol2 bole uat sy bhagia. tak salah kan sy plih dia ?

Kita selalu syg kan org tu melebih2 smpai kan kita sanggup kecewa utk jaga hati dia. Tp kita TAK selalu jumpa org yg betol2 hargai perasaan kita dan syg kita. Bkan selalu org tu muncul dlm hidup kita,sume org nak rasa dihargai kan? bila dah lame bfikir. bkan sekejap, lama. So, sy amek kputusan tuk plih org yg syg kan sy. bkan org yg sy syg . and. skrang. i love him more than anything.

Rmai org tanya, sy tak takot karma ke? buat org mcm tu. nnty ta takot ke org yg sy plih uh tggal kan sy pulak? Ya, sy akan terima suma tu. lau btol sy salah sbb tggal kan org yg sy rasa tak hargai sy untuk org yg btol2 hargai sy. salah utk sy bahagia, sy akan terima. Org tak tahu apa yg sy rasa rasa, org cume menilai dari ape yg dorang bole tgok. Buat masa ni, sy yakin dgn kputusan yg sy uat. Apa yg Allah takdir kan utk hidup sy lepas ni. Sy akn terima.

Nape eh nk kena update entry ni? ade ke org kesah? :) saje. nak luahkan. sy bule trima org kutuk sy. tapi sy nk org yg kutuk uh skurang2 nya dengar dlu siket dari sy before nak stat becakap. sy mmg salah.ya, sy mengaku. tapi. benda ni jadi. bkan sy sorang yg patot dipersalah kan.

"People don't changed easily,they changed for reasons. Whether they have learned a lot or they've been hurt too much. Sometimes both"


**pecaye lah.tak senang utk sy berubah

untuk awk :- sy mntak maaf sbb uat awk cmni. lau awk bace entry ni. sy nak tros trang. spnjang kita besama. sangat sangat jarang sy dpat rasa awk hargai sy, sbgai sorang pmpuan, sy perlu kan laki yg tol2 hargai sy. maaf kan sy sbb tak bole nak faham cara awk tunjuk kan awk hargai sy . tp sy tol2 tak dpat nk rasa camtu. sorry again.sy btol2 ikhlas doakan yg terbaek utk awk.

for you :- thanks for always being there for me. InyaAllah sy takan menyesal plih awk. awk da janji ngn sy kan? :) thanks again. i do love you very much.


8 comments:

aisa said...

you are so true. kalau that guy betul2 want you to stay in his life . he'll fight for you , he'll never let you go, at least he did something lah kay. lau tak, he doesnt deserve you pun.

aie-sha said...

kannnn.thanks aisa. tape la. hopefully sume hepy pasni ;)

Anonymous said...

i love u more than everything baby,,thats true,,i wont let you go away from my life,,i need u always with me,,love u bby,,miss u every second in my life,,mmuuuaaahhh!!!!

aie-sha said...

awwhh.. :') terharu.thanks a lot b. syg hepi sgt b ade ngn syg, love u more.miss u more b, muahx !

Anonymous said...

hahaha,,,u r most welcome bby,,hehe..b larh y lebih syg syg rindu syg,,asik syg jek nk mnang...

aie-sha said...

Tade2.syg jgakkkk..haha.mesti lah. :p

Anonymous said...

whatever is your decision , you always have me sha byy your side . love ina

aie-sha said...

awhhh. thnaks naa ! :) hehe. baru tahu eh blog ni wujud? :p